2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb Szolnok

Tablóversenyt indít az Amadeus Rádió

Mindenki nosztalgiával gondol iskolás éveire, legyen szó az általánosról vagy a középiskolairól. Az idősebbek szinte sürgetik az idő múlását, hiszen ezeket a rendezvényeket csak ötévente rendezik meg az egykori osztályok legaktívabb – rendszerint – hölgy tagjai. A nehezen összeegyeztetett, mindenkinek megfelelő időpontban pedig egy étteremben jóízűen elfogyasztott vacsora mellett idézik fel az ifjúkor legszebb, legemlékezetesebb pillanatait.

Szolnok város „Sláger rádiója”, a 102,4 MHz-en sugárzó Amadeus Rádió vezetői erre a nosztalgiára gondolva döntöttek úgy, hogy egy új játékot indítanak azoknak, akiknek hiányoznak a régi iskolatársak és kíváncsiak, mi történt velük a ballagás, illetve az utolsó találkozó óta. A február 24-éig tartó Amadeus Retró Tabló Verseny során az egykor végzett diákok vagy rokonaik beküldhetik az osztálytablóikról készült fotóikat vagy régi, az osztályról készült csoportképeiket a rádió Facebook-oldalán üzenetként, illetve az [email protected] e-mail-címre. A fotók a közösségi oldalon és a honlapon egy fotóalbumban lesznek láthatók, amelyekre like-okat, azaz tetszésnyilvánításokat és hozzászólásokat lehet gyűjteni. A bő egy hónapig tartó játék nyertese az az osztály lesz, amelyik a legtöbb like-ot gyűjti a február 24-én délben tartandó eredményhirdetésig. A győzelem érdekében érdemes mozgósítani a barátokat, ismerősöket, hogy osszák meg a tablóképet, hisz így érhető el a lehető legjobb eredmény.


A lájkolók és megosztók sem fognak rosszul járni, ugyanis közülük 30 szerencsés részt vehet az  Amadeus Rádió márciusi nagy disznóvágásán és disznótorán, melyet a Farkasdomb Tájház- és Turisztikai Központban rendeznek Tiszapüspökiben.

A Verseghy Ferenc Gimnázium tablója 1988-ból

A Verseghy Ferenc Gimnázium tablója 1988-ból

A nyertes megkapja a Minden idők legjobb osztálya címet és a fődíjat: egy amadeusos osztálytalálkozót vacsorával és végén meglepetéspartival. Az est során újabb csoportkép készül a megjelentekről, amelyet a találkozó végén minden résztvevő kézhez kap. A vacsorát a patinás Tisza Szállóban tartják, amely az elmúlt 50 év legtöbb osztálytalálkozójának adott helyet.


Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.