2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Tatár Csilla: Milán miatt elengedtem a görcsöket

Hosszú hónapok után visszatért a Duna Televízió képernyőjére Tatár Csilla. A gyönyörű műsorvezető harmadik alkalommal vezeti a csatorna dalválasztó műsorát, A Dalt. Csilla rengeteget változott az utóbbi hónapokban, szerinte gyermeke, Milán hatására.

A_Dal_TatarCsilla5557_fotokredit_Sárosi_ZoltánA műsorvezető alig várta, hogy visszatérjen a képernyőre és kíváncsi, idén melyik dal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.


–  A dalválasztás tekintetében újított a zsűri: most kifejezetten olyan szerzeményeket kerestek, amelyek könnyen a magyar közönség kedvencei lehetnek. Egy igazi fülbemászó dalt keresünk, olyat, amit mindenki szívesen dúdol – mesélte Csilla.

Az otthon töltött hónapok sem múltak el tétlenül az életében, hiszen amellett, hogy írt egy szüléssel, anyasággal kapcsolatos interjúkötetet, minden idejét kisfiával, a most 14 hónapos Milánnal töltötte.


– Nagyon aktív, okos, rafinált és vicces kisfiú. Nem az a gyerek, akit leraksz a sarokba és hosszú órákig eljátszik egyedül. Ő egy igazi társasági ember, egy örökmozgó kis pasi. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ilyen sokat lazít rajtam. Nagyon féltettem, de már hat hónapos kora környékén felállt és a játszótéren megpróbált felmászni mindenre, ami az elején megrémíti az anyákat. Azóta elengedtem ezeket a görcsöket, rengeteg lazaság költözött az életembe. Előtte igazi „paramama” voltam, rengeteg volt bennem a bizonytalanság a várandósság alatt és a szülés után is. Mostanra már én is lenyugodtam, már nem írok napi hatvan SMS-t a páromnak vagy a nagyszülőknek, ha nincs velem Milán, hogy minden rendben van-e – mondta el Csilla, aki azt is elárulta, lehet, hogy idén már a kisfia is elkíséri őt a stúdióba.

– Lehet, hogy megmutatom neki a stúdiót. Az adásra nem tervezem elvinni, mivel Milán már este hétkor alszik, ráadásul azt a korszakát éli, amikor mindent megnézne, mindenhova odaszaladna és mindent megmászna. Nem fog unatkozni, ugyanis arra az időre, amíg dolgozom, a férjem, Balázs már rengeteg apa-fiú programot szervezett kettőjüknek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.