EUR: 329,68 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Extra

Tatár Csilla: Milán miatt elengedtem a görcsöket

Hosszú hónapok után visszatért a Duna Televízió képernyőjére Tatár Csilla. A gyönyörű műsorvezető harmadik alkalommal vezeti a csatorna dalválasztó műsorát, A Dalt. Csilla rengeteget változott az utóbbi hónapokban, szerinte gyermeke, Milán hatására.

A_Dal_TatarCsilla5557_fotokredit_Sárosi_ZoltánA műsorvezető alig várta, hogy visszatérjen a képernyőre és kíváncsi, idén melyik dal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.


–  A dalválasztás tekintetében újított a zsűri: most kifejezetten olyan szerzeményeket kerestek, amelyek könnyen a magyar közönség kedvencei lehetnek. Egy igazi fülbemászó dalt keresünk, olyat, amit mindenki szívesen dúdol – mesélte Csilla.

Az otthon töltött hónapok sem múltak el tétlenül az életében, hiszen amellett, hogy írt egy szüléssel, anyasággal kapcsolatos interjúkötetet, minden idejét kisfiával, a most 14 hónapos Milánnal töltötte.


– Nagyon aktív, okos, rafinált és vicces kisfiú. Nem az a gyerek, akit leraksz a sarokba és hosszú órákig eljátszik egyedül. Ő egy igazi társasági ember, egy örökmozgó kis pasi. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ilyen sokat lazít rajtam. Nagyon féltettem, de már hat hónapos kora környékén felállt és a játszótéren megpróbált felmászni mindenre, ami az elején megrémíti az anyákat. Azóta elengedtem ezeket a görcsöket, rengeteg lazaság költözött az életembe. Előtte igazi „paramama” voltam, rengeteg volt bennem a bizonytalanság a várandósság alatt és a szülés után is. Mostanra már én is lenyugodtam, már nem írok napi hatvan SMS-t a páromnak vagy a nagyszülőknek, ha nincs velem Milán, hogy minden rendben van-e – mondta el Csilla, aki azt is elárulta, lehet, hogy idén már a kisfia is elkíséri őt a stúdióba.

– Lehet, hogy megmutatom neki a stúdiót. Az adásra nem tervezem elvinni, mivel Milán már este hétkor alszik, ráadásul azt a korszakát éli, amikor mindent megnézne, mindenhova odaszaladna és mindent megmászna. Nem fog unatkozni, ugyanis arra az időre, amíg dolgozom, a férjem, Balázs már rengeteg apa-fiú programot szervezett kettőjüknek.

Kapcsolódó Cikkek