2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Tatár Csilla: Milán gond nélkül beilleszkedett a napközibe

Meglepő őszinteséggel vallott anyaságának első évéről Tatár Csilla. Az MTVA műsorvezetője úgy érzi, rengeteget lazított rajta kisfia, Milán születése. Eközben Csilla élete első „elválására” készül 14 hónapos fiától, aki tavasztól családi napközibe megy.

A_Dal_TatarCsilla5557_fotokredit_Sárosi_ZoltánSzinte az összes édesanya elmondhatja a világon, hogy gyermekük jelentősen átformálta a korábbi életüket és személyiségüket. Nincs ezzel másképp Tatár Csilla sem, aki 14 hónappal ezelőtt adott életet a kis Milánnak. A műsorvezető az utóbbi több mint egy évben anyaként egy számára is megdöbbentő tanulási folyamat részévé vált, amelyről őszintén vallott a Lokál Extrának.


– Milán születése elég erős váltás volt az életemben, ami lehet, hogy a nézőknek is feltűnik az idei A Dalban. Nagyon átformálta a személyiségemet, minden másodlagossá vált a születése után. Már nem húzom fel magam olyan dolgokon, amik korábban ki tudtak borítani, mert mostanra rájöttem, hogy ezek tulajdonképpen lényegtelen problémák. Emlékszem, a születése után nagyon féltettem és percenként ugrottam fel hozzá, hogy megnézzem, minden rendben van-e, de mostanra ebben is sokat lazított rajtam Milán, aki egy igen aktív, okos, rafinált és vicces kisfiú lett. Féléves korában állt fel először, már szinte mindent megért és egyre ügyesebben tudja mondani, hogy apa, az egyik barátunk, Ádi becenevét, illetve a gagyi szócskát, amin nagyon jókat szoktunk nevetni a férjemmel. Csilla azt is elárulta a Lokál Extra olvasóinak, hogy Milán tavasztól családi napközibe fog járni.

– Már megnéztünk párat együtt. Imádja a társaságot és halálra unja magát a négy fal között. A számunkra legszimpatikusabb napköziben már lepacsizott a gyerekekkel és a dadusokkal, engem meg félóránként egyszer megnézett, hogy még megvagyok-e azon a széken, ahol hagyott – viccelődött a büszke édesanya.


Csilla közel fél év kihagyás után tért vissza a képernyőre, ugyanis idén is ő lesz A Dal című műsor háziasszonya. A műsorvezetőnő igazán rutinosnak számít a produkcióban, hiszen már harmadik alkalommal követi végig annak a hazai szerzeménynek az útját, amely hazánkat képviseli majd az idei, ukrajnai Eurovíziós Dalfesztiválon.

– A műsor tematikája elég kötött, így abban sok változás nem lehet. Idén a dalválasztások tekintetében újított a zsűri: most kifejezetten olyan dalokat kerestek, amelyek fülbemászóak, jó őket dúdolni. A műsorvezetést nagyon várom, Harsányi Leventével imádok együtt dolgozni, főleg azért, mert nagyszerű ember és igazi partner a színpadon – mesélte Csilla.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.