2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld

Templomokból lopott egy férfi pénzt és ajándéktárgyakat Gyulán

Tizenhat alkalommal lopott gyulai templomokból pénzt és ajándéktárgyakat egy 27 éves tápiószőlősi férfi az elmúlt két évben, a rendőrség vádemelést javasolt ellene – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a Pest megyei férfi csak azért járt Gyulára, hogy pénzhez vagy eladható dolgokhoz jusson. Pénzt lopott a templomokban elhelyezett perselyekből, emellett az épületekből csaknem száz karkötőt, nyakláncot és más ajándéktárgyat vett magához, tavaly májusban pedig – amikor élettársával és gyermekével volt ott – egy babakocsit is elvitt az egyik templom előteréből.

A rendőrség üzletszerűen elkövetett lopás miatt vádemelést javasolt ellene, az iratokat továbbították a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.