EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Tiniszemmel a világ: Indul a YouTube Híradó

Youtube hiradó stáj, középsuli csatorna Dr. Kiss Róbert Richard Bodony Barbara és Szécsényi Andris műsorvezetők ( Fotó: Sáfár Tibor)

Dr. Kiss Róbert Richárd
Bodony Barbara és Szécsényi Andris műsorvezetők
( Fotó: Sáfár Tibor)

Nagy dobással készült az újévre a Globoport és a Középsuli brand.

Magyarországon elsőként ugyanis elindítottak egy híradót a YouTube csatornájukon, YouTube Híradó címmel. A műsornak a Középsuli websorozatból ismert két fiatal, Bodony Barbara és Szécsényi András, azaz Szecso lesznek az arcai.


A Híradó egy ideig kétheti, majd heti rendszerességgel fog jelentkezni, hétfőnként 19 órától, amelyben hazai és külföldi YouTuberek, nagyvilági hírek, sőt még az állatos videók is helyet kapnak.

– Nem kívánunk konkurenciája lenni semmilyen más híradónak, teljesen más a profilunk. Az, hogy 16-17 évesekkel dolgozunk együtt, különleges látásmódot ad. A siker titkát is ettől reméljük. Hozzátenném, hogy a YouTube Híradó mindenkinek szól, nem csupán fiataloknak – mondta dr. Kiss Róbert Richárd, aki hozzátette, hogy a kezdeményezés célja, hogy a nézőknek izgalmas összefoglalót nyújtsanak arról, milyen érdekes, felkapott dolgok történtek az adott időszakban a magyar és a külföldi internetes közösségben.


Youtube hiradó stáj, középsuli csatorna Bodony Barbara és Szécsényi Andris műsorvezetők ( Fotó: Sáfár Tibor)

Bodony Barbara és Szécsényi Andris műsorvezetők
( Fotó: Sáfár Tibor)

– Nekem a Középsuli websorozattal óriásit fordult az életem. Lettek követőim, akiket tubicáknak neveztem el, mert így nem túl személytelen a megszólítás, mégis sokakhoz szólhatok. Az első észrevételem a YouTube Híradó kapcsán, hogy nagyon melegem lett mert rengeteg reflektorral világították be a stúdiót. Ehhez nem voltam hozzászokva. Ráadásul izgultam is egy kicsit, pluszban a súgógép is furcsa volt számomra, de sikerült hamar feloldódnom, aminek köszönhetően egyre poénosabb lett az egész felvétel – mesélte nevetve Barbi, a YouTube Híradó “háziasszonya”.

A műsor másik arca, Szecso elmesélte, hogy először úgy érezte, lehetetlen dologba fogott az összeállítások megszerkesztésével, később azonban már izgalmas kihívásként tekintett rá.

– Lehetetlen küldetésként éltem meg a feladatot, hiszen korábban még soha nem szerkesztettem. Egyébként a műsorvezetés az álmom. Rengeteget kell még fejlődjek, de úgy érzem a végeredmény egészen frankó lett és nagyon élveztem az egészet – mondta büszkén a fiatalember.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.