EUR: 324,11 Ft
CHF: 280,97 Ft
2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Extra

Tizenkettedik születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban

2911 epizód, 2430 szereplő, 4000 darab piskótatekercs, 13 liter művér. Január 23-án lesz tizenkét éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.

Kusza szerelmi történet és bűntények, példaértékű családi élet és megdöbbentő kórházi esetek. Csillagkút élete immár tizenkét éve zajlik hétköznap esténként a nézők szeme láttára sokszor vicces, olykor drámai és gyakran megható pillanatokkal. Ezeket a közös élményeket ünnepelték meg a sorozat színészei és stábja: január 23-án múlt tizenkét éve, hogy adásba került a Jóban Rosszban első epizódja a TV2 műsorán.


A Csillagvirág klinika lobbyjában együtt vágták fel a hatalmas születésnapi tortát a színészek, alkotók és a Jóban Rosszban stábja, akik összesen 3400 alkalommal építették át a díszletet, 75 686 percnyi anyagot adtak le adásba, 117 liter alapozót, 260 doboz púdert és 1980 liter mosószert használtak fel, 4000 darab kókuszgolyót, 34000 liter kávét fogyasztottak el, és általában 6 kilométert gyalogolnak a stúdióban egy nap.jr-12-szulinap_12

– A TV2 Csoport őszi programinvesztíciójának részeként néhány hónapja vetítjük kizárólag a SuperTV2 műsorán a Jóban Rosszbant. A nézettségi adatok pedig bizonyítják, hogy a stratégiánk bevált: hosszútávon számítunk a népszerű saját gyártású sorozatra, amelyet a nézők is nagyon szeretnek – mondta Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató.

Kapcsolódó Cikkek

  • Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György: A Jóistenre bíztam az életem

    Korda György habár vallásos családban nevelkedett, egészen addig nem tartotta magát igazán hívőnek, mígnem három évvel ezelőtt az intenzív osztályon fekve a Jóisten kezébe nem adta a sorsát.

  • Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Várandósan költözködik Kollányi Zsuzsi

    Kollányi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, hisz szerelmével, Attilával első közös gyermeküket várják, méghozzá egy kisfiút. A szülés előtt azonban még napirenden van egy költözés is, a hetedik hónapban járó énekesnő a Lokálnak elárulta: két hónapjuk maradt otthont találni.