2019. december 06., péntek
Miklós

Egyéb Hódmezővásárhely

Több szerepben is helytáll József

Ifj. Hajdú József, a Hajdú-Fest Bau Kft. tulajdonosa életében 2016-ban két fontos esemény is történt: megválasztották a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hódmezővásárhelyi Térségi Szervezete elnökének, valamint feleségül vette iskolai szerelmét. A 28 éves fiatalember újabb szerepekben próbálhatja ki magát, amelyek összehangolása nem egyszerű, de annál nagyszerűbb feladat számára.

A vásárhelyi fiatalember az iparkamarában 2016 augusztusa óta tölti be vezetői posztját. Elmondása szerint igyekszik mindenkivel megtalálni a közös hangot.


HO-Több szerepben is helyt áll3

Legújabb szerepköre az Iparkamara helyi szervezetének elnöki pozíciója.

– Az emberek irányítása az egyik legnagyobb kihívás egy vezető számára, hiszen minden ember más. Véleményem szerint a jó vezető hiteles, határozott és jó példával jár elöl – nyilatkozta a 28 éves projektmenedzser, aki szeretne minél több fiatal vállalkozást, egyéni, kis- és középvállalkozást bevonni a kamara tevékenységébe, illetve élénkebbé kívánja tenni a kamarai életet.

Az elmúlt év egy fontos magánéleti változással is járt: az ifjabb Hajdú júliusban feleségül vette gyerekkori szerelmét, Gémes Lillát. A sok feladat mellett kevesebb idejük jut egymásra, éppen ezért szabadidejükben gyakran kettesben töltik az időt otthonukban. Fontos számukra a családi és baráti kapcsolataik ápolása. Mivel mindketten nagyon szeretik a gyerekeket és többszörös keresztszülők is, a kis emberpalántákkal gyakran találkoznak.

József elfoglaltságai mellett továbbra is aktívan sportol. 1997 óta vízilabdázik, az országos bajnokság meccsein is részt vesz, a HVSC OB1/B csapatának oszlopos tagja.

Távolabbi tervei között – a folyamatos önképzésen túl – a családalapítás szerepel, kedvesével legalább két gyermeket szeretnének.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.