EUR: 329,61 Ft
CHF: 301,29 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Tom Hanks szereplését díjazták Los Angelesben

A népszerű műsorvezető, Ellen DeGeneres és Tom Hanks is közönségdíjas lett a People’s Choice Awards díjátadó gáláján, amelyet a Los Angeles-i Microsoft Theaterben rendeztek meg szerdán.

Az 58 éves népszerű tévés személyiség, Ellen DeGeneres három díjat is kapott az estén az amerikai közönség szavazatai alapján: a legjobb talkshow-házigazda, a legjobb szinkronhang (Szenilla nyomában) és egy Britney Spearsszel készített videó révén a “legjobb komikusi együttműködés” díját is elnyerte. Az újabb trófeákkal DeGeneres húszra növelte közönségdíjainak számát, amivel egyúttal rekorderré is vált.


A People’s Choice Award díjátadót 43. alkalommal szervezték meg, a közönség több mint 125 millió szavazatot adott le a jelöltekre – közölte a rendezvény honlapja.

Tom Hanks, a Sully – Csoda a Hudson folyón főszerepéért kapta meg a legnépszerűbb drámai színész díját, amely a sztár hatodik közönségdíja lett. A színésznők közül a drámai kategóriában A zátony cápa elől menekülő hősnője, Blake Lively vehette át a rajongók elismerését.


A Szenilla nyomában című animáció a kedvenc film és a kedvenc családi film kategóriában is elvitte a díjat. A thrillerek közöl pedig A lány a vonaton tetszett legjobban a nézőknek.

A legjobb vígjátéki színész és színésznő díját Kevin Hart és Melissa McCarthy kapta. A rajongók kedvenc férfi akciósztárja Robert Downey Jr., kedvenc színésznője pedig Jennifer Lawrence lett. A közönség Johnny Deppnek ítélte oda a filmes ikon díjat, amelyért Denzel Washington, Samuel L. Jackson, Tom Cruise és Tom Hanks is versenyben volt. Depp a 14. trófeáját gyűjthette be a gálán.

A közönségszavazatok alapján 64 filmes, televíziós és zenei kategóriában osztották ki a díjakat. A nyertesek között volt még Rihanna, Britney Spears és Justin Timberlake is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.