EUR: 330,80 Ft
CHF: 301,72 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Tom Hardy az összeomlás szélén áll

Súlyos árat kell fizetnie szexi külsejéért a brit színésznek, Tom Hardynak, akinek kockás hasától és széles hátától nők millióinak esik le a bugyija, de azt nem sejtik, hogy a folytonos edzés és izomnövelés teljesen tönkreteszi a szívtipró szervezetét.

– Új filmet forgatok és megint át kell formálnom egy kicsit a testem. Remélem, nem olyan drasztikusan, mint A sötét lovagban, mert már így is tönkretettem a testem – nem vagyok túl magas, és ha még több izmot próbálok magamra erőszakolni, úgy omlik össze a szervezetem, mint a kártyavár – panaszolta a Daily Beast magazinnak a színész.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Fölszállott a páva – Mostantól a nézők is szavazhatnak

    Péntek este az első középdöntővel folytatódik a Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását a korábban továbbjutott 12 produkció, akik közül a december 20-ai döntőbe a zsűri  juttatja tovább a legjobb négy produkciót.

  • Rekordot döntött A Dal 2020

    Rekordot döntött A Dal 2020

    A magyar könnyűzene letette a voksát, minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására. A hatalmas érdeklődés és a jelentkezők száma is azt mutatja, hogy a műsor készítői jó döntést hoztak azzal, hogy jövőre az Eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar dalokat, tehetségeket, értékteremtő produkciókat támogatják.