EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb Miskolc

Törtek a csontok a havas, csúszós járdákon

Az elmúlt héten leesett nagy mennyiségű hó miatt egyes helyeken igencsak balesetveszélyessé váltak a csúszós járdák és útszakaszok, ami a miskolci ambulanciák forgalmán is meglátszott.

A kórházak 25 százalékkal több embert láttak el, de a mentőket is negyvennel több esethez riasztották az átlaghoz képest. Az elmúlt héten mintegy negyven törést láttak el a traumatológián, ezenkívül 35 esetben műteni is kellett. A csukló- és bokatörések mellett csípősérülésekkel volt dolga leginkább az orvosoknak.

A magánház előtti területet a tulajdonosnak kell tisztán tartania, ellenkező esetben bírsággal is sújthatja az önkormányzat.

Több hó, több baleset - fotó: Lokál

Több hó, több baleset – fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.