EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Sopron

U18-as női kosár-Eb Sopronban

A tavalyi magas színvonalú rendezés után idén nyáron is Sopron látja vendégül az U18-as női kosárlabda-korosztály legerősebb nemzeteit.

A torna ezúttal is egy helyszínen, a Novomatic Aréna nagytermében és Akadémiai Oktatóközpontjában lesz, tizenhat együttes részvételével. Augusztus 5. és 13. között szállnak harcba a csapatok az elsőségért. A győzelem tavaly Franciaországnak sikerült, megelőzve a spanyol nemzeti együttest. Magyarország válogatottja az előkelő ötödik helyen végzett, amivel kivívta a világbajnokságon való részvétel jogát.
A Balogh Judit vezette magyar válogatott ezúttal Görögországgal, Lettországgal és Törökországgal került egy csoportba.
A torna előkészületei hamarosan megkezdődnek. A szervezők megtesznek mindent azért, hogy idén is emlékezetes tornát rendezzenek. Ezzel együtt várják olyan önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy fiatalos csapat tagjaként életre szóló emlékekkel gazdagodni. A jelentkezés feltételeiről, részleteiről a közeljövőben bővebb információval szolgálnak.


Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.