2019. december 07., szombat
Ambrus

Egyéb Tatabánya

Új irány az utánpótlásban

Nevet váltott a TASK. A labdarúgó-utánpótlás nevelésével foglalkozó egyesület eddig Tatabányai Alapítványi Sportkör néven indult a korosztályos és a megyei harmadosztályú felnőttbajnokságban, ám a legutóbbi elnökségi ülésen úgy döntöttek, a jövőben Tatabánya Futball Club Egyesület néven működnek tovább. 

Nemcsak a név és a logó, hanem a klubon belüli szemlélet is megújult – tudtuk meg Molnár Tamástól, az egyesület elnökétől. – Egységes edzéstervek, hatékonyabb kommunikáció, jobb marketing: úgy érzem, ezekben is fel kell vennünk a versenyt a XXI. század kihívásaival. Nem szeretnénk elszakadni a gyökereinktől, továbbra is számítunk például Csapó Károly és Szabó György szakmai meglátásaira, mindezek mellett azonban szükséges egyfajta menedzserszemlélet is egy klub irányításához. A bekövetkezett személyi és egyéb változások mind ezt a célt szolgálják.


A Tatabányai Futball Club Egyesület csapatai 2017 tavaszán már az új név alatt versenyeznek.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.