EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Belföld

Újabb jobbikos szervezet kelt ki Vona ellen

A Jobbik egy újabb szervezete lázadt fel Vona Gábor, a párt elnöke ellen. Nemrégiben a Jobbik vecsési szervezete, majd Orbán Imre, a Veszprém megyei közgyűlés jobbikos képviselője kelt ki magából a Vona Gábor által a hanuka alkalmából Köves Slomó főrabbinak küldött üdvözlet miatt. Most Varga Attila, a vámosmikolai szervezet elnöke szólalt fel a Vona Gábor által véghezvitt irányváltás ellen – írja a 888.hu.

A Jobbik vezetősége hiába tagadja, hogy nincs tudomásuk belső feszültségekről, a párt tagsága egyre elégedetlenebb. Varga többek között úgy fogalmaz: „Mára a nyílt nyitás a baloldal és a baloldali szavazók felé, az eredeti iránytól való jelentős eltérés nekünk már sok! Ezt már sem a tagság, sem a barátaink, a családok, de még saját magunk torkán sem tudjuk lenyomni! Mi hittünk, hiszünk egy eszmében, egy szellemiségben, amit hazánkban a Jobbik testesített meg! Kérünk Téged Gábor, halld meg szavunk és vezesd vissza a Jobbikot az eredeti útra, és mi követünk Téged tűzön-vízen át a győzelemig! Ellenkező esetben viszont ez már nem a mi pártunk.”


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

    Bocskor Andrea: Boldogulni a szülőföldön lehet

    Óvatos bizakodással tekint Volodimir Zelenszkij elnökségére Bocskor Andrea, a beregszászi születésű fideszes európai parlamenti képviselő, és egyértelmű sikernek tekinti, hogy a Velencei Bizottság minap közzétett értékelésében az Európa Tanács égisze alatt működő jogásztestület felszólította Kijevet: helyezze hatályon kívül a kisebbségek nyelvhasználatáról szóló jogszabály bizonyos rendelkezéseit.