2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Szolnok

Újra a helyes úton

Úgy tűnik, hogy Stojan Ivkovic vezetőedző jól döntött, amikor lemondott a Szolnoki Olajnál betöltött posztjáról. Az utána lejátszott két mérkőzés bizakodásra adhat okot.

Nem Ivkovics az egyetlen, aki már nem teheti be a lábát a klub öltözőjébe, az amerikai James Kinneynek is megköszönték az eddigi közreműködést. Helyette érkezett a horvát Luksa Andric Spanyolországból, valamint a szintén amerikai Darryl Bryant görög földről.


Az új edző, Kmézics Zorán rögtön az első akadályt sikerrel abszolválta, hiszen Vojvodáéknak sikerült megszerezniük a második sikerüket is a Bajnokok Ligájában. A lengyel Zielona Gora egy 11 pontos vereségbe szaladt bele a Tiszaligetben, sőt a frissen igazolt Andric a csapat vezérévé vált 19 pontjával. Ebben a sorozatban már felszabadultan játszhat a Tisza-parti legénység, hiszen már biztosan kiesett.

Tóth Ádám is nagyot küzdött, meglett az eredménye (Fotó: MTI/Mészáros János)

Tóth Ádám is nagyot küzdött, meglett az eredménye (Fotó: MTI/Mészáros János)

 

A tisztogatásra azért is került sor, mert a klubvezetők nem boldogok, ha rápillantanak a magyar bajnokság tabellájára. A rangsor hatodik helye nem túl acélos a honi pontvadászat címvédőjétől, amelynek a kimutatások szerint mindegyik gárdánál nagyobb a költségvetése. Kmézics Zorán második találkozóját sem lehetett edzőmeccsnek mondani, hiszen a csapat a második helyen álló Körmendet fogadta. Az új mester ezt a lécet is megugrotta, hiszen a rangadót sikerült 12 ponttal megnyerni. Azt csak remélni lehet, hogy a csapat lendületet kap a sikerektől, és ismét végiggördülhet a városon a győzelmi tűzoltóautó.

Kmézics Zorán, a Szolnok új vezetőedzője MTI Fotó: Mészáros János

Kmézics Zorán, a Szolnok új vezetőedzője
MTI Fotó: Mészáros János

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.