2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Vádat emeltek Lajcsi ellen

A Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt.

Összesen tíz vádlott van, köztük Lajcsi felesége, Boglárka is. Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 egyedül, majd 2000-től feleségével szabálytalanul áramot, vizet és gázt vételezett mocsai ingatlanaiban illegális bekötések segítségével. – Ügyfelemet sem az ügyészség, sem a bíróság nem értesítette hivatalosan – reagált a Lokálnak dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.


Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.