2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Varga Viktor: Már nem kell más nő, csak Cinthy

Varga Viktor megannyi barátnő és szerető után ismét fotós szerelme, Cinthya Dictator mellett kötött ki. A zenész már nem vágyakozik más nő ágyába, rájött: neki Cinthya a tökéletes, aki képes még azt is elfogadni, hogy a pasik hűtlenek.

Cynthia Dictator, Diktátor és Varga Viktor. Lay's chips sajtóbemutató. 2017.01.18 Fotó- Csudai Sándor-53

Cinthya Dictator és Varga Viktor fotó: Csudai Sándor

Cinthya Dictator és Varga Viktor pár hete sokadszorra is szerelemre lobbantak egymás iránt. A művészlelkű fiatalok korábban három évig alkottak egy párt, de a sok médiaszereplés és a túlzott nyilvánosság szakításhoz vezetett.


– Nem tudtunk mit kezdeni egymás nélkül, mert szeretjük egymást, és az igaz szerelem úgyis utat tör magának. Ha nem akartuk, akkor is összehozott minket az élet, akár az utcán sétálva, de mindig megbeszéltük, hogy ez egy álom, amiből egyszer majd felébredünk. Aztán karácsonykor újra álmodtunk, és bele is ragadtunk ebbe az álomba, úgyhogy azóta minden nap karácsony – fejtegette a Lokálnak Viktor, aki úgy érzi, Cinthyában megtalálta a tökéletes nőt.

– Cinthyvel mindenben egyezünk, alig van egy-két jellembeli különbség köztünk. Ő az, akivel el tudom képzelni az életemet, akivel lenni akarok. Próbáltam őt elfelejteni, egy fél évre begubóztam a lakásomban, és megzenésítettem az érzéseimet, a szerelmünket, de még közelebb kerültem hozzá – vallotta be az énekes. Cinthya korábban elmondta a Lokálnak, hogy szerinte a férfiak állati ösztönökkel vannak megáldva, ezért szükségük van arra, hogy félrelépjenek. Pont ezért őt nem zavarja, ha a párja esetleg elmegy egy prostihoz, de az már gond, ha érzelmek törnek fel és a férfi hódításba kezd.


– Óriási dolog, ha egy lány képes felülemelkedni az énközpontúságon, a birtoklási vágyon, túllát a testi dolgokon, és képes olyan laza pórázon tartani a szeretett férfit, hogy annak esze ágában se legyen elmenni – reagált Viktor a barátnője szavaira.

– A világon senki másra nincs szükségem, csak rá, és az újdonság varázsát is ő tudja nekem megadni. Szeretném, ha most jobbak lennénk egymáshoz, mint régen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.