EUR: 329,72 Ft
CHF: 299,31 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Extra

Várkonyi Andrea a Lokál munkatársát faggatta

A bulvár rejtelmeit boncolgatja a Micsoda nők! hétfő esti adása, ahol Kelemen Anna és a sztárfeleségek záporozó kérdéseit a Lokál főszerkesztő-helyettese, Benkő Gábor igyekszik megválaszolni. 

Várkonyi Andrea a Micsoda nők! című műsorban Kelemen Annát, Bárdosi Ildit és Vajda Judithot faggatja a sajtó és a köztük lévő jó vagy rossz viszonyról, illetve arról, hogy mennyire kezelik tudatosan a nyilvánosságot. Anna és a sztárfeleségek is leginkább a sokszor túlzó címeket sérelmezik. A jelenségre a műsor egyik vendége, lapunk főszerkesztő-helyettese, Benkő Gábor igyekszik bulvárszakértőként magyarázatot adni, és eloszlatni a legelterjedtebb tévhitet, miszerint a bulvár hazudik.


– Itt egy termékről van szó, egy olyan termékről, amely olvasói igényt elégít ki. A bulvársajtó nem a gagyi szinonimája, és végképp nem a hazugságé. A bulvár nem kacsa, nem pletyka, egyszerűen más aspektusból közelíti meg az adott témát, mint a szeriőz újságírás – magyarázza  a szerkesztőnk, aki szerint a hírességeknek célszerű jó viszonyt ápolni az újságírókkal.

-Nagyon sokat segít, hogyha az újságírókkal jó kapcsolatot ápoltok. Szerintem szükséges az erre való törekvés, mert ha az újságíró következőleg egy kellemetlen téma kapcsán felhív titeket, egészen máshogy fog viszonyulni hozzátok. Nem azért, mert az az újságíró jó- vagy rossz ember, hanem egész egyszerűen azért, mert kialakul köztetek egy személyes kontakt – tanácsolja Benkő Gábor, akit a FEM3-on futó talk show vendégszékében hétfő este Ganxta Zolee követ.

Micsoda nők

Benkő Gábor, lapunk főszerkesztő helyettese is szerepelt a műsorban.

Kapcsolódó Cikkek