EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,94 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Vona ellen tüntet a Jobbik

Nagyon nincsenek megelégedve Vona Gábor jelenlegi politikájával és arculatváltásával azok a szervezők, akik január 14-re figyelemfelhívó demonstrációra szólítanak fel mindenkit Debrecenben.

A résztvevőket  17.15-től várják a Kossuth térre ahonnan átvonulnak a Piac utcán keresztül a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni irodája elé, a Vásáry István utcára – írja a Cívishír.hu.


A lapnak küldött meghívót Ulics Erika szervező és egykor jobbikos alapszervezetek vezetői jegyzik.

Azt írják a párt felhagyott korábbi politikai irányvonalával, a Jobbik vezetése “fideszarcuvá” formálta a pártot, minden a kormányzásra való törekvés érdekében zajlik, noha súlyos ellentétek vannak a szervezetben.

A pártot szétfeszítik a belső konfliktusok, az alsóbb vezetők (megyei szint) alkalmatlanok a hivataluk ellátására, a párt sem egészében sem részleteiben nem képes a kormányzásra! – írják. A Jobbik a tagságot és a szavazókat egyaránt csúnyán becsapta, vonják le a konklúziót.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.