EUR: 328,09 Ft
CHF: 300,94 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Vona már a mecset építést sem tiltaná

Baló György vendége volt Vona Gábor, aki a Magyarul Balóval című műsorban kijelentette, nem tiltaná, hogy Magyarországon mecseteket építsenek.

A jelenlegi felmérések szerint népszerűségéből igen sokat veszített politikus szerint a Jobbik mára már nem nemzeti radikális, hanem nemzeti néppárt, amiben a korábban hangoztatott nemzeti radikalizmus csak egy szín.


A Jobbik első embere kiemelte nem foglalkozik azzal, hogy az általa elkezdett programot támogatják-e, aki akar, úgyis vele tart – írja a 24.hu.

Vona a 2018-as választásokra bejelentette, minden egyéni választókerületben indítanak jelöltet, nem kötnek senkivel sem választási szövetséget.

Állítja,  ha a Jobbik a választás után a mérleg nyelve pozícióba kerülne, akkor sem lépne koalícióra a Fidesszel és segítené őket a kormányzáshoz, inkább hűek maradnak önmagukhoz. Bár tudja, ezzel az ő pártja sem kerülne hatalomra.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit Balatonfűzfőn

  Megöltek egy férfit csütörtökön Balatonfűzfőn, a gyanúsítottat elfogták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

 • Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

  Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

 • A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjáról tárgyaltak Budapesten

  A magyar sertéshús thaiföldi exportjának engedélyezéséről és a sertéspestis elleni sikeres magyar intézkedésekről tárgyaltak Budapesten a thaiföldi agrártárca, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a képviselői – közölte a KKM csütörtökön az MTI-vel.