2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Zokogva borult férje sírjára Csongrádi Kata

A napokban avatta fel özvegye a néhai slágergyáros, S. Nagy István sírját. Csongrádi Kata könnyek között emlékezett egykori kedvesére. Korábban meglepő titkát is elárulta a Lokál olvasóinak: még mindig kapcsolatban áll elhunyt férjével, akinek kikéri a tanácsát egy-egy fontos döntéssel kapcsolatban. 

Pont ma egy éve, a 81. születésnapján hunyt el S. Nagy István, számos legendás sláger szerzője. A művész sírját halála évfordulója alakalmából felesége, Csongrádi Kata énekesnő avatta fel. A megható ceremónián Kata megemlékezett néhai párjáról. Az énekesnő  korábban elárulta a Lokál Extra olvasóinak, hogy néhai férje halála után is állandó kapcsolatban maradtak.


Fotó: Mészáros Diána

Csongrádi Kata mindennél jobban szerette férjét, S. Nagy Istvánt /Fotó: Mészáros Diána

– Az évek alatt mindig bíztam az ítélőképességében, és most, távozása után is sokszor kérem ki a tanácsát, mivel hiszem, hogy lélekben még mindig velem van – mondta az énekeső.

A legendásan életvidám Katát magával ragadták az érzelmek, könnyeivel küszködve borult szeretett párja sírjára.

– A férjem nagyon szerette az ünnepeket. Az utolsó időkben rengeteget kellett harcolnom, hogy köztünk maradhasson, de emlékszem, hogy a legnehezebb pillanatokon is átsegített minket az, amikor egy-egy dalát együtt elénekeltük. Én az ő életörömet sugárzó slágereire fogok koccintani – fűzte hozzá Csongrádi, aki a jövő héten részt vesz majd az S. Nagy István emlékére a Fészek Művészklubban megrendezett Sláger-ES-t-en is.csongrádi

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.