2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Zsűritag volt Kubában Lagzi Lajcsi

Felkérték, hogy egy ifjúsági tehetségkutató verseny zsűritagja legyen, és a Habana Social Club is megkereste – Galambos Lajos részletesen beszámolt a Lokálnak arról, hogy pontosan miért utazott Kubába.

image1Szerdán hazaérkezett Galambos Lajos, de nem lepte meg, még csak fel sem zaklatta a vádemelés híre. Úgy véli, a hatóság éppen akkorra időzítette a dolgot, amikor ő az engedélyükkel külföldön tartózkodott.


– Kaptam egy felkérést a világhírű Habana Social Club zenekartól, ami akkora megtiszteltetés, hogy nem mondhattam nemet nekik. A látogatásom másik apropója az volt, hogy felkértek egy ifjúsági tehetségkutató verseny zsűritagjának – mesélte a zenész, és hozzátette: rendkívül tehetséges gyerekeket látott, akiknek a génjeiben van a muzsika. Akkora feltöltődés és élmény volt együtt dolgozni a kis zenészpalántákkal, hogy régi önmagából is visszakapott valamit.
– Az utazásom harmadik oka egy fontos tárgyalás volt, amely befolyással lehet a jövőmre. Sőt talán az egész családom jövőjére. Erről azonban egyelőre nem szeretnék beszélni – zárta szavait Lajcsi. A vádemelésével kapcsolatban annyit elárult, hogy felkészültek az áramlopási ügy bírósági szakaszára, tulajdonképpen már várta is, hogy végre a független bíróság előtt bizonyíthassa be, hogy egy koncepciógyanús eljárás áldozata, nem követett el törvénysértést. Azt állítja, vannak komoly bizonyítékai, amelyekkel elő is fog rukkolni. Mint elmondta, szinte hihetetlen, hogy milyen vehemenciával és milyen módszerekkel verte végig a hatóság az ügyét egészen a vádemelésig.
Mint ismeretes, Lajcsit 2015 őszén őrizetbe vették feleségével és az egyik alkalmazottjával együtt. Az akkori gyanú szerint hosszú évek óta nem fizettek a közüzemi szolgáltatásokért, miközben használták azokat. Az ügyészség közleménye szerint a bűncselekménynek tíz vádlottja van, és az anyagi kár megközelíti a százmillió forintot. A zenészre börtönbüntetést kértek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.