2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

4-es metró: Izraelben bújkálhat Terner Géza

A Magyar Idők információi szerint a tavaly óta szökésben lévő Terner Géza Izraelben bújkálhat.

Több korrupciógyanús ügyben is érintett Terner Géza, akit a hatóságok legutóbb a 4-es metró körüli visszaélésekkel hoztak összefüggésbe. Korábban azt vizsgálták a hatóságok, hogy milyen szerepe volt a szolnoki papírgyár bedöntésében, de a Strabag-ügyben is előkerült a neve., akit a hatóságok legutóbb a 4-es metró körüli visszaélésekkel hoztak összefüggésbe – írja a Magyar Idők.

Bár a férfit  tavaly őrizetbe vették, a bíróság nem rendelte el előzetes letartóztatását, pedig a lap információi szerint ő is érintett a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) egyik hitelügyletével összefüggésben indult büntetőeljárásban.

Terner ügyleteiről itt olvashat bővebben.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Zselés szaloncukor az idei sláger

    Zselés szaloncukor az idei sláger

    Nemcsak fogyasztjuk, de karácsonyfa egyik ékes dísze is a színes papírokban csomagolt édesség. A magyar vásárlók 63 százaléka ragaszkodik a zselés szaloncukorhoz és a családok 72 százalékában valaki mindig kieszi az édességet a csomagolásból, majd visszatekerve a fán hagyja.

  • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.