EUR: 331,65 Ft
CHF: 303,27 Ft
2019. december 10., kedd
Judit

Belföld

A nap képe: Babar, az elefántok királya

A lélegzetelállító képen egy óriási elefánt tornyosul a magasba az éj leple alatt, mintha csak egy festmény lenne. Bencének ezúton gratulálunk, zseniális fotót lőtt a fiatal fotós.

Máté Bence sorozatának egyik, Most látsz engem című fényképe a természetkép kategória harmadik helyét érdemelte ki a World Press Photo nemzetközi sajtófotóversenyen.

Máté Bence sorozatának egyik, Most látsz engem című fényképe, amellyel harmadik díjat nyert a természetkép sorozat kategóriában a World Press Photo nemzetközi sajtófotóversenyen 2017. február 13-án. (MTI/AP/World Press Photo/Máté Bence)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

    Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.

  • EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

    EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

    Átlátható működési modellt,  kristálytiszta,  kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat  teremt a kulturális törvény a színházak fenntartásában – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.