2019. december 14., szombat
Szilárda

Egyéb Nyíregyháza

Álmodozók és álompárok

Követi a felújított nyíregyházi épületeket a Kelet-Magyarország által hagyományosan megszervezett Álompár esküvői kiállítás. Tavaly januárban a modernizált Váci Mihály Kulturális Központban, múlt hétvégén pedig az átépített sportcsarnokban, a Continental Arénában fogadták a házasulandókat.

(Fotó: Lokál)

Racskó Tibor fotóriporterként és esküvői fotósként is öreg rókának számít a szakmában (Fotó: Lokál)

Szükség is volt a változtatásra, hiszen 2017-ben kétszer annyi, közel hatvan szolgáltató kínálta portékáját (vagy magát) a 600 négyzetméternyi területen. Nem véletlenül mondták többen is: küllemében, tartalmában a fővárosival összehasonlítva sem vall szégyent a régió legnagyobb ilyen jellegű expója.


(Fotó: Lokál)

Kalapos Tamás tánctanár és Zumba oktató az Álompár címért versenyzőkkel a színpadon (Fotó: Lokál)

Volt, aki csak nézelődött, sokan pedig már 2018-ra is foglaltak helyszínt, fotóst vagy vőfélyt, de legtöbben még az idei megoldásokat keresték. Volt belőlük bőven, hiszen a temérdek öltönyös, menyasszonyi ruhás cég mellett megjelentek különlegességek is: dekoros, csokiszökőkutas, tánctanár, ékszeres és esküvői autó kölcsönzője is.

(Fotó: Lokál)

Volt akiknek szurkolója is akadt! (Fotó: Lokál)

A színpadon pedig a kiállítók voltak a sztárvendégek, és a fiatal házasulandók, akik közül egy játékos vetélkedő keretében megválasztották 2017 álompárját. Ambrusz Dóra és Nagy Dávid szekrénnyi ajándékkal és kedvezményekkel térhetett haza, így a két nyíregyházi fiatalnak bátorsága és ügyessége következtében jelentősen csökkentek az esküvői költségei.

Álompár nyertesei: így nézett ki Dóra menyasszony egy nyolc perc alatt készült papír-araruhában. Dávid magának is tapsolhat, hiszen a dizájn őt dicséri...

Álompár nyertesei: így nézett ki Dóra menyasszony egy nyolc perc alatt készült papír-araruhában. Dávid magának is tapsolhat, hiszen a dizájn őt dicséri…

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.