EUR: 323,64 Ft
CHF: 280,57 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Átjárót neveztek el Keróról

Nem mindennapi megtiszteltetésben részesült a Budapesti Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor, ugyanis róla nevezték el a korábban Moulin Rouge néven működő Kálmán Imre Teátrumot és az Operettszínházat összekötő folyosót. A tanár úr számára nem ismeretlen a pesti éjszakai élet meghatározó intézménye, mivel már érettségi után itt töltötte az estéit.

– Az elnevezés tulajdonképpen egy játékos ötlet eredménye, ugyanis tudtam, hogy régen tényleg volt ott egy átjáró, amelyet azóta megszüntettek. Meglepetésemre azt láttam, hogy a terveken „KERO átjárónak” nevezték el a készítők. Nagyon sok élményem fűződik ehhez a helyhez: vendéglátóipari technikumban érettségiztem, és itt töltöttem a szakmai gyakorlatomat, az akkor még éjszakai lokálként működő bárban – osztotta meg mesélt élményeiről Kerényi.

Kerényi Miklós Gábor, Kero és lánya, Saci (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.