EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Átjárót neveztek el Keróról

Nem mindennapi megtiszteltetésben részesült a Budapesti Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor, ugyanis róla nevezték el a korábban Moulin Rouge néven működő Kálmán Imre Teátrumot és az Operettszínházat összekötő folyosót. A tanár úr számára nem ismeretlen a pesti éjszakai élet meghatározó intézménye, mivel már érettségi után itt töltötte az estéit.

– Az elnevezés tulajdonképpen egy játékos ötlet eredménye, ugyanis tudtam, hogy régen tényleg volt ott egy átjáró, amelyet azóta megszüntettek. Meglepetésemre azt láttam, hogy a terveken „KERO átjárónak” nevezték el a készítők. Nagyon sok élményem fűződik ehhez a helyhez: vendéglátóipari technikumban érettségiztem, és itt töltöttem a szakmai gyakorlatomat, az akkor még éjszakai lokálként működő bárban – osztotta meg mesélt élményeiről Kerényi.

Kerényi Miklós Gábor, Kero és lánya, Saci (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.