EUR: 329,46 Ft
CHF: 300,85 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra Nyíregyháza

Balázs Attila nagydíjat nyert!

A nyíregyházi Balázs Attila (MTI/MTVA) nyerte a 35. Magyar Sajtófotó Pályázat nagydíját A maguk közé Down-szindrómás iskolásokat befogadó osztályközösség című sorozatával. Beköltözött a Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly tagintézményébe, hogy több órát a diákokkal töltsön – ahogy Attila fogalmaz, „láthatatlanul” – és megörökítse mindennapjaikat. A MÚOSZ által kiírt Magyar Sajtófotó Pályázatra idén  6259 munkával 234-en pályáztak sikeresen; a díjazott képekből március 27-én a Capa Központban nyílik kiállítás.

Budapest, 2017. január 30.
Balázs Attilának, az MTI/MTVA fotóriporterének felvétele A maguk közé Down-szindrómás iskolásokat befogadó osztályközösség című sorozatából, amely a 35. Magyar Sajtófotó Pályázat MÚOSZ Nagydíját 2017. január 30-án. A sorozat Nyíregyházán készült 2016 januárjában.
MTI Fotó: Sajtófotó Pályázat / Balázs Attila

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina

    Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!