2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Beyoncé állapotosan is fellép a Grammy-díjátadón

Az ikreket váró Beyoncé is fellép jövő héten a Los Angeles-i Grammy-díjátadó gálán, a sztár kilenc kategóriában esélyes az amerikai lemezakadémia díjára.

A színes virágkompozíciókkal ábrázolt, ikrekkel terhes Beyoncé Instagram-képei a napokban az egész világot bejárták, több mint kilenc millióan lájkolták a fotókat. Az énekesnőt menedzselő édesapja, Matthew Knowles egy amerikai tévéműsorban mondta el, hogy lánya nagyon készül a Grammy-gálára, a hangja is azért tűnhet mostanában kicsit fáradtnak, mert fellépésén dolgozik – számolt be róla a BBC News.


Beyoncé Lemonade című hatodik stúdiólemezét az év albuma mezőnyben jelölték Grammy-díjra, akárcsak Adele 25 című korongját. Mindkét énekesnő esélyes az év felvétele és az év dala díjára is.

A február 12-i Los Angeles-i Grammy-gálán Adele, Bruno Mars, the Weeknd, a Daft Punk és Alicia Keys is a fellépők között lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.