2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Sport

Bicskova: „Rohadtul zavar, ha megbámulnak a leszbikus teniszezőnők”

A teniszező Jekatyerina Bicskovának nem számít, ha valaki a saját neméhez vonzódik, azonban azt már nem viseli jól, ha az öltözőben megbámulják. A cigarettázó sportolókról is megvan a véleménye.

– Tíz teniszezőnőből egy biztosan a saját neméhez vonzódik – árulta el a világranglista 153. helyén álló orosz Bicskova. A sportolónő bevallotta, nem bírja, ha bámulják az öltözőben.


– Nálam személy szerint még senki sem próbálkozott, de az öltözőben szinte lehetetlen nem észrevenni a jelenlétüket. Egyáltalán nem kellemes, amikor folyamatosan téged bámulnak. Nagyon fel tud idegesíteni, rohadtul zavar. Nem érdekel, hogy ki kivel bújik ágyba, de ha már ennyire sok időt kell együtt töltsünk, tiszteljük a másik személyes terét. Ne szóljanak hozzám, ne nézzenek, és legfőképp ne másszanak bele az arcomba – háborgott Bicskova a spanyol Marca című lapnak.

Az orosz azonban nem állt itt meg, hosszasan sorolni kezdte azokat a teniszezőnőket, akikről köztudott, hogy saját nemükhöz vonzódnak.

– Rennae Stubbs, Lisa Raymond, Eléni Danjilídu, Francesca Schiavone, Johanna Larsson. Az ausztrál Casey Dellacqua, neki még gyereke is van. Suarez Navarro együtt él és utazik bármelyik teniszezőnővel. Sokan vannak, talán negyvenen – magyarázta.

A riport végén még azokat a sportolókat is megszólta, akik szerinte nem bánnak jól a testükkel.

– David Ferrer például elszívott egy doboz cigarettát naponta. A belgák sokat cigiznek, és nemcsak akkor, amikor isznak és buliznak, hanem nap mint nap. Sosem értettem meg, hogy miért teszik ezt, és még így is sokkal jobban játszottak nálam.

 

Kapcsolódó Cikkek