EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Dakota Johnsonnak unalmas a pucérkodás

Esze ágában sincs testdublőrt használni a szexjelenetekhez Dakota Johnsonnak, aki szinte minden porcikáját megmutatta már a nagyvilágnak A szürke ötven árnyalata első és második részében.

– Mindenféle szégyenérzetet kiirtott belőlem az a hétórás forgatás, amely alatt csak és kizárólag szexjeleneteket vettünk fel. Ez már nem izgalmas, inkább unalmas – mondta Dakota. – Korábban mindig irigyeltem azokat a nőket, akik magabiztosak a testükkel kapcsolatban, de megtanultam, hogy én is szeressem és tiszteljem a testem, éppen ezért sosem használnék dublőrt. Ma már tudom, fontosabb, hogy az ember érdekes legyen, mint hogy tökéletes.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.