2019. december 11., szerda
Árpád, Árpádina

Extra

Delhusa Gjon: Lehet ebből még házasság és gyerek is!

Ahogy az a zenészvilágban gyakran előfordul, Delhusa Gjon is egy nála jóval fiatalabb párra talált Fanni személyében, aki mellett még a családalapítás gondolatától sem ijed meg. Kicsit sem érdeklik őket az áskálódók, mi több, Gjoni spirituális erőkkel óvja közös életüket.

Bár régóta tudott volt, hogy az énekes évek óta boldog párkapcsolatban él, hivatalosan csak a napokban állt a nyilvánosság elé szerelmével, Fannival. A nála jóval fiatalabb élsportoló lánnyal két éve, egy győri koncerten találkozott, és azóta sem engedték el egymás kezét. Ha eleinte Gjoninak voltak is kétségei, mára ezek mind köddé váltak.
– Mondtam Fanninak az elején, nem biztos, hogy én vagyok az ideális férfi számára, főleg annak tudatában, hogy egészen más karakter vagyok, mint az előző barátai. De Fannit ez egyáltalán nem érdekelte, és egyszerűen az első pillanattól működnek az energiák köztünk. Jó, amit adok, és jó, amit kapok tőle, így nincs kérdés kettőnkkel kapcsolatban – emlékezett vissza kapcsolatuk kezdetére Gjoni, aki számára bármi – akár a családalapítás is – elképzelhető Fanni mellett.

Szerelme, Fanni ihlette Gjoni legújabb albumat

– Sokat agyaltam miután Fanni betoppant az életembe, de oda jutottam, hogy semminek a lehetőségét nem zárom ki. Nem tudom, hogy megnősülök-e még, nem tudom, lesz-e még egy családom, lesznek-e még gyerekeim, csak egyet tudok: mindenre nyitott, nem szokványos figura vagyok, aki nap mint nap rácsodálkozik, mitől tudja ennyire jól érezni magát a bőrében mindenféle probléma nélkül – nyílt meg a Lokálnak az énekes, aki azt is elárulta, spirituális dalok éneklésével, mantrázással űzi el a negatív gondolatokat.
– A testünkbe érkezett rossz energiákat mantrázással is lehet orvosolni, nem kell rögtön gyógyszerekhez nyúlni. Az indiai és tibeti mantrák rezgései a legjobbak a mai stresszes tudatállapotunkra. Istenhez énekelt dallamokkal, fohászkodással megőrizhetjük a mentális és így a testi egészségünket – árulta el a zenész, aki szerint a ma is pozitív énjét ezeknek a zeneenergiáknak köszönheti.
– Úgy érzem, jó hittel élek és megóvnak az isteneim mindenféle rossz dolgoktól. Nagyon boldogan élem a mindennapjaimat, és hiszem, hogy nincs olyan, hogy megfelelési kényszer! Mindenki próbáljon meg úgy élni, ahogy megálmodja magának a szép életét – üzente a Lokál olvasóinak Gjoni, aki hét év után szerelme hatására Delhusa 25 címmel új albumot jelentetett meg, amiben a mai világról alkotott véleményét fogalmazza meg.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek