2019. december 10., kedd
Judit

Extra

DiCaprio magyarhangján szólal meg a #háttérzaj

Futurisztikus szöveges videót készített a Berkes Olivér-Závodi Marcel duó legújabb, A Dal című műsorban megismert és nagy sikert aratott #háttérzaj című dalukhoz. A fiatal zenészek Marcel édesapja, a hírneves zenész Závodi Gábor dalszövegét öntötték prózai formába, a Leonardo DiCaprio állandó magyar hangjaként ismert, Hevér Gábor segítségével. A Vígszínház művészének és Marcel édesapjának munkáját nem győzte dicsérni a két sztár a világ legnagyobb közösségi oldalán.

-Mivel jómagam is rajongója vagyok édesapám szövegeinek, szerettem volna valami különlegeset készíteni a dalszöveg köré. Nagyon köszönöm Hevér Gábornak a nagylelkű segítségét, hidegkirázós beszédhangját és színészi tehetségét, és Nagy Bencének a hiper-szuper videót-  osztotta meg Závodi a Facebookon.


Sziasztok! Végre elérhető a #háttérzaj c. dalunk exklúzív szöveges videója. Mivel jómagam is rajongója vagyok édesapám szövegeinek, szerettem volna valami különlegeset készíteni a dalszöveg köré. Nagyon köszönöm Hevér Gábornak a nagylelkű segítségét, hidegkirázós beszédhangját és színészi tehetségét, Nagy Bencének a hiper-szuper videót, Berkes Olivérnek, hogy társamnak mondhatom, édesapámnak, Závodi Gábornak a gyönyörű szövegeit, amiket eddig nekem ajándékozott, édesanyámnak, hogy hitt bennem, Sandor Lakatosnak, hogy megformálta a külsőmet, #ADal2017-nek, hogy méltónak gondoltak a műsorban való szereplésre és nem utolsó sorban nektek, hogy mellettem álltok! ? #premier #creepy #lyricvideo #voiceactor #hevérgábor #leonardodicaprio #zävodi #berkesoliver #nagybence #adal #adalonline #adalamitdudolsz #mediaklikk #dunatv #eurovisionsongcontest #esc2017

Posted by Zävodi on Montag, 30. Januar 2017

Kapcsolódó Cikkek

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.