EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Egyéb Debrecen

Edzőtáborozik a Loki

Csak szombaton érkeztek meg Portugáliába a DVSC labdarúgói, pedig már pénteken elindultak Debrecenből.

Háromórás buszozás után értek Budapestre, a Liszt Ferenc reptérre, a repülőgép eredetileg 17 órakor indult volna, ám el kellett távolítani a jeget a gép szárnyairól, ezért fél órával később sikerült felszállni. A pilóta a levegőben behozta a késést, de hiába, Lisszabon repterén akkora volt a forgalom, hogy sokáig nem kapott leszállási engedélyt. Végül magyar idő szerint 21 óra után ért földet a gép a portugál fővárosban, onnan még négyórás buszút várt a csapatra.


Jégmentesítés miatt később indult a gép Fotó: dvsc.hu

Jégmentesítés miatt később indult a gép
Fotó: dvsc.hu

 

A munka szombat délután kezdődött Carvoeiróban ahol tizenkét napot tölt a DVSC futballcsapata. A keretben néhány fiatal játékos is helyet kapott – a kapus Kovács Péter, a középpályás Kóródi Nándor és a csatár Bíró Péter –, azonban a próbajátékon lévő venezuelai válogatott, Frank Feltscher nem tartott a Lokival, ő vélhetően nem lesz a hajdúságiak futballistája. Ugyancsak kihagyja a tábort a sérült, illetve beteg Völgyi Dániel, Bereczki Dániel, Csősz Richárd és Horváth Zsolt. A portugál szélső, Diogo Viana Spanyolországban esett át az orvosi vizsgálatokon, szombaton csatlakozott a többiekhez és hamarosan aláírhatja szerződését is.

Kerékpártúra csodás környezetben Fotó: dvsc.hu

Kerékpártúra csodás környezetben
Fotó: dvsc.hu

 

A hírek szerint boldog a nemrég igazolt kameruni támadó, Justin Mengolo, aki góljaival szeretne hozzájárulni új csapata felemelkedéséhez.  Az új csapatkapitány, Tőzsér Dániel remélhetően igazi vezére lesz a csapatnak: – A nyáron nagy átalakuláson ment át a keret, és most is érkeztek új játékosok – mondta a középpályás. – Ez lesz az első alkalom, hogy ilyen sok időt tudunk együtt tölteni. Éppen ezért nekem és az idősebb játékosoknak a feladatunk, hogy olyan légkört teremtsünk, amelyben úgy érezhetjük magunkat, mint egy igazi csapat. A lényeg, hogy minél jobban összekovácsolódjunk ebben a szűk két hétbenolvashattuk a helyi hírekben a felszállás előtti nyilatkozatot. Az első napok kellemesen, munkával, összetartással kezdődtek, a debreceni mínusz tíz fokból ragyogó körülmények közé került a csapat, a tavaszi szezonra kemény munkával, bizakodással készülnek a fiúk.


A Loki nagy fogása lenne Viana (jobbra) (MTI/EPA/Jonathan Brady)

A Loki nagy fogása lenne Viana (jobbra) (MTI/EPA/Jonathan Brady)

 

Az utazó keret

Branislav Danilovic, Verpecz István, Kovács Péter – kapusok; Osváth Attila, Nagy Zoltán, Szilvási Péter, Mészáros Norbert, Dusan Brkovic, Szatmári Csaba, Barna Szabolcs, Ferenczi János, Tőzsér Dániel, Danilo Szekulic, Aleksandar Jovanovic, Justin Mengolo, Ioan Filip, Könyves Norbert, Kóródi Nándor, Varga Kevin, Nagy Kevin, Holman Dávid, Takács Tamás, Chuka Ogbu, Bíró Péter, Diogo Viana – mezőnyjátékosok.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.