EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Elege lett! Sarka Kata kiakadt Hajdúra

Lassan, de biztosan haladnak az egyre csúnyább különválás felé Sarka Katáék.

Bár már az sem titok, hogy Hajdúnak új barátnője van, vagy volt, hiszen a szépség ezt már korábban elárulta közösségi oldalán, most ismét meglebbenti a szennyest elfedő takarót.


Sarka Kata újfent közösségi oldalán adott hangot annak, hogy mennyire nem szép volt férje viselkedés.

A TV2 műsorvezetője azt állítja, Hajdú Péter fizet azért, hogy olyan cikkeket írjanak róla, amik rossz színben tüntetik fel. Ráadásul mindez nem új keletű, mivel Kata szerint ez már hónapok óta így megy.


„Péter: “Nem lep meg a hír…”

Engem pedig már az nem lep meg, hogy a (volt) férjem rendszeresen, hónapok óta a fizetett újságírójával (K. Szabolcs) különböző cikkeket írat rólam. Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt 10 évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül… Az pedig, hogy címlapon közlik, hogy fotók az új páromról, belül pedig csak egy fekete autó, az elég erős átverés…
Azért legyen mindenkinek szép napja” – írta le véleményét az egykori modell.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.