2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Berágott Beckhamre a királynő

E-mail-botránya után igen kevés az esélye David Beckhamnak a hőn áhított lovagi címre, mivel állítólag a meglehetősen konzervatív nézeteket valló II. Erzsébet szemében eddig sem volt túl népszerű a szexi focista.

/Fotó: Profimedia, Thunder Press

Szinte biztos, hogy a közeljövőben nem ütik lovaggá David Beckhamet. A 41 éves focistának a napokban ismeretlenek feltörték a levelezőrendszerét és számos kompromittáló információt szivárogtattak ki. A beszélgetésekből egyértelműen kiderül: Beckham minden karitatív tevékenységét csak és kizárólag azért csinálta, hogy az angol irálynő, II. Erzsébet mihamarabb lovaggá üsse.


– Az az én k…a pénzem – állt az egyik üzenetben, utalva arra, hogy a sztárfocistának esze ágában sem volt 280 millió fontos, vagyis 102 milliárd forintos vagyonából UNICEF-nagykövetként megsegíteni a rászorulókat, sőt még a jótékonysági eseményekre is csak és kizárólag első osztályon, luxuskörülmények között volt hajlandó utazni, alkalmanként négy-öt millió forintért.

A 90 éves II. Erzsébet azonban legendásán érzékeny a jótékonykodásra, így amíg ő uralkodik, valószínűleg semmi esélye a botrányba keveredett focistának arra, hogy a neve elé kerüljön a Sir megszólítás. Az sem javít a szexi sztár helyzetén, hogy számos reklámkampányban mutatta meg meztelen testét vagy éppen duzzadó férfiasságát, ami szintén kiborította a királynőt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.