2019. december 09., hétfő
Natália

Extra

Elhalasztották Tahi Tóth László agyműtétjét

Múlt hét végére tervezték, de szerdára halasztották Tahi Tóth László műtétjét. A színész felesége, Szilvia elárulta a Lokálnak, hogy pontosan miért volt erre szükség.

– Át kell még állítani egy vérhígító gyógyszert, emiatt csak szerdán lesz a műtét. Köszönünk minden együttérzést! – tette hozzá. Tahi Tóth László január 21-én, szombaton este lett rosszul előadás közben. A Vígszínház később közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a probléma hátterében egy korábbi stroke állhat, és egy ér nyomhatja az agyat.


– Az operáció az agyban lesz. A férjem nagyon jól viseli a megpróbáltatásokat, és azt ígéri, hamar meggyógyul és mielőbb újra színpadra lép. Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Laci teljesen jól kommunikál és hála istennek a humora is a régi – mondta korábban Szilvia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.