2019. december 14., szombat
Szilárda

Külföld

Embernyi daganatot műtöttek ki Rogerből – Fotó!

Csaknem hatvankilós daganatot műtöttek ki az orvosok a Mississippi állambeli Roger Logan gyomrából. Az 57 éves férfi legalább tíz éve szenvedhetett a tumortól, sokáig nem diagnosztizálták, mert eleinte az elváltozást egyszerű elhízásnak hitték – számolt be róla a Metro.

Amikor felismerték a daganat jellegét, az orvosok többsége nem vállalta a műtétet, hiszen az operáció a férfi életébe kerülhetett volna. Végül egy kaliforniai specialista január 31-én eltávolította a rekordméretű „csomagot”.


– Évek óta nem láttam a lábaimat összezárva – mondta nevetve Logan a sikeres operáció után. A férfi az utóbbi években már helyhez kötve élt és csak egy üléseitől megszabadított mikrobuszban tudták szállítani hozzátartozói.

A 2017. február 7-én közreadott képen a Mississippi állambeli Roger Logan mutat egy, műtét előtt készült fényképet magáról a Bakersfield Kórházban, a kaliforniai Bakersfieldben február 2-án. Az éveken át elhízás miatt túlsúlyosnak tartott 31 éves Logan testéből egy 130 font súlyú (59 kilogrammos) tumort távolítottak el /Fotó: MTI/AP/The Bakersfield Californian/Henry A. Barrios

Kapcsolódó Cikkek