EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Ennyi volt! Polgár Krisztina Amerikába költözik családjával

Heteken belül Amerikába költözik Polgár Krisztina családjával együtt. A költözés oka egyébként az, hogy a szépségkirálynő férjének szerződést ajánlottak, ezért Houstonban fognak élni a gyerekekkel együtt.

„A férjem cégen belül kapott egy ajánlatot, egy pozíciót. Úgy gondoltuk, hogy ilyen lehetőség nem biztos, hogy sokszor fog adódni az életben, ezért fogjuk a kis bőröndünket és elindulunk”  – mondta a Story Extrának Polgár Kriszta, aki azt is bevallotta, hogy ha gyerekei nagyobban lesznek, akkor Amerikában is szívesen modellkedne. Most viszont a gyereknevelés a karrier számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.