EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 06., péntek
Miklós

Extra

Európai és amerikai turnéra indul Lady Gaga

Lady Gaga a Super Bowl houstoni döntőjének szünetében tartott vasárnapi fellépése után hétfőn bejelentette, hogy észak-amerikai, brazíliai és európai turnéra indul augusztusban.

A Joanne című legújabb stúdióalbumot bemutató, 48 állomásos koncertkörutat augusztus elsején Vancouverben kezdi az énekesnő. A december 14-ig tartó turné Budapestet nem érinti, de a rajongókat többek közt Barcelonában, Zürichben, Amszterdamban, Hamburgban, Berlinben, Párizsban és Londonban is nagyszabású koncerttel várják.

A turné utolsó állomása Salt Lake City lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.