EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 07., szombat
Ambrus

Extra

Ezt a fotót posztolta kisfiáról Claudia!

Láthatóan meghitt pillanatot mutatott meg rajongóinak Liptai Claudia.

A műsorvezető szerint repül az idő, ezért is vezet naplót, amiben minden percet igyekszik megörökíteni kisfia növekedéséről.

ƒ„Reggeli pihi. Soha vissza nem térô pillanatok. Olyan gyorsan felnônek! Látom Pankán, aki már majdnem olyan magas, mint én, és, ha nem találom egy cipômet, biztos lehetek benne, hogy rajta van. Éppen ezért szeretek naplót írni. Így megmaradnak a pillanatok. Újra és újra előveszem, elolvasom és újraélem a történéseket, érzéseket” – írta a fotó alá Claudia.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.