EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Egyéb XXI.kerület

Fánkot és új kisbuszt kaptak a gyerekek farsangra

Az Ökumenikus Segélyszervezet a csepeli intézményének látókörében lévő rászoruló családok gyermekei számára szervezett farsangi játszóházat, ahol fánk- és álarckészítéssel várta a rendezvényre meghívott osztálynyi kisiskolást. A mulatsághoz adományozási akció is kapcsolódott.

– Az általunk támogatott rászoruló csepeli gyermekeket fogja szállítani a közösségi és fejlesztőfoglalkozásokra az a vadonatúj kilencszemélyes kisbusz, amelyet Wáberer György, a csepeli Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. társtulajdonosa ajándékozott a segélyszervezetnek – tudtuk meg Lehel Lászlótól, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójától. A adományozó hangsúlyozta, Csepel fejlesztése régóta foglalkoztatja, ennek érdekében hajt végre befektetéseket a Szabadkikötőben, de a szegényebb társadalmi rétegek életét is igyekszik javítani.


– A csepeli gyerekekről sem feledkezem meg. Bízom benne, hogy ez a korszerű kisbusz hozzájárul a gyermekek közlekedésének biztonságosabbá tételéhez, hogy épségben odaérhessenek a nekik szervezett programokra.

Kapcsolódó Cikkek