2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld XIV.kerület

Farsang a jégen!

Mint minden évben, a Zuglói Hajós Alfréd Magyar–Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola idén is megrendezte jeges farsangját a Városligeti Műjégpályán. Ilyenkor számos egykori diák is elmegy, hogy találkozzanak régi tanáraikkal és persze egymással. Nem csupán ők, hanem a mostani diákok, tanárok és szülők is ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe bújtak és vidám maskarákban búcsúztatták a telet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.