2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Fejjel a betonra zuhant a színésznő

Hajszál híján nem nem fizetett súlyos árat saját vakmerőségéért Drew Barrymore, aki egy elhibázott mutatványa miatt került kórházba a  Santa Clarita Diet című sorozat forgatásán.

A színésznő a napokban árult el pár kulisszatitkot az újságíróknak.

Barrymore elmondta, hogy karakterének több akciójelenetet is elő kellett adnia, amelyek többször egy-egy kaszkadőrmutatvánnyal értek fel (rá kellett ugrania például emberekre, és különböző módokon megtámadni őket) – írja az Origo.

„A próbafelvételen ráugrottam egy fickó hátára, ami miatt végül közel két métert zuhantam, fejjel a betonba – számolt be róla a sztár. – Már rajta voltam, de aztán hátraestem” – tette hozzá.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.