EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Extra

Fekete Valentin: Szakítottak a legismertebb sztárpárok

Könnyek, fájdalom, csalódások – az elmúlt időszakban több sztárszerelem is tönkrement, és megingathatatlannak hitt kapcsolatok is véget értek. Van azonban remény, mert vannak, akik újra egymásra találtak, és szerelmesebbek, mint valaha. 

Zimány Linda „profi hírességként” sajtóközleményben tudatta, hogy véget ért a kapcsolata Kedves Ferenc milliomos vállalkozóval. Linda azt írta, a barátság megmaradt közöttük, jó viszonyban váltak el. Kapcsolatuk tavaly nyáron kezdődött, néhány héttel később Linda már az esküvőt és a családalapítást sem tartotta kizártnak.


Barátsággá szelídült Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolata

Nagy Réka, a Star Academy háttérműsorának háziasszonya éppen Valentin-napon jelentette be közösségi oldalán, hogy január közepén Király Viktorral úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A Mokkában a modell-műsorvezető kifejtette, hogy „papírforma” szerint minden rendben volt, mégsem tudták korábbi kapcsolataikból hozott sérelmeiket letenni, ezért döntöttek a szakítás mellett. Természetesen ők is barátokként váltak el.

Király Viktor és Nagy Réka nem tudta félretenni korábbi sérelmeit /Fotó: Csudai Sándor

Dukai Regina szintén Valentin-napon utalt arra egy fotóval, hogy újra egyedülálló, szakított 10 évvel fiatalabb focista kedvesével, Batik Bencével. Kapcsolatukra tavaly januárban derült fény. Azóta a focista többször kifejtette, hogy mennyire hálás Reginának, aki erőt adott neki sérülése után.


Batik úgy érzi sokat köszönhet Reginának /Fotó: Dukai Regina Facebook

Az elmúlt néhány hónap legmeglepőbb szakítása természetesen Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának a vége volt. A két híresség nyáron jelentette be, hogy külön utakon folytatják, azóta pedig állandóan terítéken van a kapcsolatuk.

Sarka Kata és Hajdú Péter /Fotó: Máté Krisztián

Külföldön sem hozott szerencsét a 2017-es évkezdés. Január végén kiderült, hogy Kylie Minogue és a nála húsz évvel fiatalabb Joshua Sasse felbontották eljegyzésüket, mert a férfi egy az énekesnőnél jóval zsengébb modellel szűrte össze a levet. Kylie pedig nem nyelte le a békát, a férfi fejéhez vágta a jegygyűrűt, amelyet tőle kapott.

/Fotó: Profimedia, INSTAR Images

Jennifer Lopez is úgy döntött, hogy nem hajlandó elviselni egy harmadikat a kapcsolatukban. Tavaly télen jelentette be, hogy összejött Rihanna exével, a rapper Drake-kel, de januárban máris kitette a férfit szűrét, mert az félrelépett egy korábbi felnőttfilmessel.

Jennifer Lopez és Drake /Fotó: Profimedia, Face To Face A

Szerencsére nemcsak szakítások, de nagy újrakezdések is kiderültek az elmúlt időszakban. Dobrády Ákos és Iszak Eszter kihűltnek hitt szerelme újra lángra lobbant. Egy amerikai utazáson meg is beszélték a problémáikat. Dér Heni és focista párja, Vincze Gábor szintén újra egymásra talált.

Glamour gála 2016 /Fotó: Máté Krisztián

A pár körülbelül másfél éves szünet után döbbent rá, hogy egymásnak teremtette őket a sors, és ott folytatták, ahol 2015 augusztusában abbahagyták.

Dér Heni és párja, Vincze Gábor

Dér Heni szilveszter éjszaka osztotta meg rajongóival a jó hírt, hogy ismét eljegyezték egymást Gáborral.

Varga Viktor és kedvese

Varga Viktor az év elején a Facebookon jelentette be, hogy újra összejött exével, Cinthya Dictatorral. A pár már többször szakított, de sosem bírták egymás nélkül.

A legtöbben januárban szakítanak

Januárban jóval többen szakítanak, mint az év többi havában. Ennek okát a kutatók épp a szeretet ünnepével hozzák összefüggésbe. Karácsonykor ugyanis jóval nagyobb stressz éri az embereket, mint más ünnepek alkalmával, illetve a hétköznapok során, az érzékenyebbek pedig ezt nehezen élik meg. Ráadásul az év végén a leggyakoribbak a rokonlátogatások, amelyek nemcsak fárasztóak, de gyakran veszekedésbe, sértődésbe is torkollnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.