EUR: 329,99 Ft
CHF: 301,63 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb X.kerület XIX.kerület

Felújítják a lépcsőt a KÖKI-nél

Közösségi oldalán számolt be a múlt héten Dódity Gabriella kispesti fideszes képviselő arról, hogy a Kőbánya-Kispest vasútállomás lépcsőjét elkezdte felújítani a MÁV.

A politikus 2015 decemberében fordult a vasúttársasághoz, hogy felkérje őket az elhanyagolt állapotú állomás rendbetételére. Bő egy évre rá elkezdődött a lépcsők javítása, ami azért is fontos, mert a mellette lévő mozgólépcső sokszor nem működik. A kispest.info információi szerint a Kőbánya-Kispest vasútállomás teljes felújítása előreláthatólag 2018 júniusában kezdődik és 2019 végéig tart.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.