2019. december 06., péntek
Miklós

Belföld XVII.kerület XVIII.kerület XIX.kerület

Felújítják a lépcsőt

Közösségi oldalán számolt be nemrég Dódity Gabriella fideszes képviselő arról, hogy a MÁV elkezdte felújítani a Kőbánya-Kispest vasútállomás lépcsőjét. A múlt héten megtekintettük, és láttuk, hogy valóban nagy erőkkel folynak a munkálatok. A politikus 2015 decemberében fordult a vasúttársasághoz, hogy felkérje őket az elhanyagolt állapotú állomás rendbetételére. Bő egy évre rá elkezdődött a lépcsők javítása, ami azért is fontos, mert a mellette lévő mozgólépcső sokszor nem működik. A kispest.info információi szerint a Kőbánya-Kispest vasútállomás teljes felújítása előreláthatólag 2018 júniusában kezdődik és 2019 végéig tart.

Kapcsolódó Cikkek

 • Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

  Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

 • Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán: Isten óvja Japánt és a magyarokat!

  Orbán Viktor miniszterelnök Japánba utazott, ahol megnyitotta a Kincsek Budapestről: európai és magyar mesterművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból és a Magyar Nemzeti Galériából című tárlatot a tokiói Szépművészeti Múzeumban.

 • Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

  Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

   Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gréczy állítólag évek óta zaklatja a népszerű dobos, Zsoldos Dedy párját, aki egy gyermek édesanyja.