EUR: 328,83 Ft
CHF: 299,54 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Külföld

Férfias melót végez a legszexibb tűzoltónő – Fotó!

Gunn Narten, a harmincéves tűzoltólány igen férfias munkát végez és még szexi is.

Népszerűségét tükrözi Instagram-oldala is, hiszen a szőke bombázó több mint 66 ezer követővel büszkélkedhet. Ráadásul néhány nappal ezelőtt Norvégiában a „Nők férfias munkában”-szavazáson az ország legszexibb tűzoltójának választották. Képeit elnézve azonban akár a világ legjobbja is lehetne, hiszen ilyen idomokat – plusz a férfias melót – nehéz lenne überelni. A dögös lánglovag szabadidejében személyi edzőként is ténykedik .

Gunn Narten, Norvég tűzoltólány /Fotó: Instagram

Gunn Narten, Norvég tűzoltólány /Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Íme Soros szervezeteinek legújabb akciója

    Íme Soros szervezeteinek legújabb akciója

    A napokban hívta fel egy amerikai internetes oldalon a magyar felmenőkkel rendelkező Ernest Istook újságíró arra a figyelmet, hogy Magyarországgal szemben a deep state, tehát a hálózati jelleggel működő duális háttérhatalom aktivizálódott az elmúlt időszakban. Ennek kapcsán a szerző felhívja arra a figyelmet, hogy Soros György hálózata egy politikai nyomásgyakorló csoportot hívott életre 2018 tavaszán Transatlantic Democracy Working Group (TDWG) néven, amely egyfajta munkacsoportként működik, és az Egyesült Államok volt kormánytisztviselői, nemzetbiztonsági és más illusztrisnak tekintett szakértők alkotják – írja a Századvég Alapítvány a közleményében.

  • Ez sokk! Így tankolt a nő, egy táskába – Videó!

    Ez sokk! Így tankolt a nő, egy táskába – Videó!

    Ezt a felvételt elsőre nem is nagyon lehet értelmezni, annyira elképesztő, ami látható rajta. Aztán, amikor az ember felfogja, hogy mi is történik, akkor jön a sokk, mert az tuti, hogy normális ember ilyet még álmában sem csinálna.