EUR: 329,48 Ft
CHF: 299,42 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Belföld

Fidesz: ideje, hogy az EU vezetői megvédjék az európai embereket

Az illegális bevándorlás megállítását és az európai emberek megvédését sürgeti a Fidesz az Európai Unió vezetőinél.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a pénteki párizsi támadásra reagálva azt közölte az MTI-vel, hogy noha az szerencsére nem követelt áldozatokat az utcán jelenlévő francia katonák lélekjelenlétének köszönhetően, a korábbi terrortámadásokhoz hasonló szörnyű tragédia is történhetett volna.

“A mai eset is mutatja, hogy Európa veszélyben van, az illegális bevándorlás az emberek hétköznapi életére jelent halálos fenyegetést” – fogalmazott a fideszes politikus, aki szerint itt az idő, hogy az EU vezetői ennek véget vessenek.

Péntek délelőtt egy francia katona nyitott tüzet a párizsi Louvre múzeumnál egy gyanús emberre. Bernard Cazeneuve francia miniszterelnök azt közölte: láthatóan “terrorista jellegű támadás” történt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  Tovább dagad a kispesti korrupciós botrány

  A százmilliós mutyikról beszélő és fehér porral a kezében hadonászó Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő újabb jóslata teljesült, ugyanis a volt MSZP-s képviselő már a választási kampányban megmondta, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a voksolást követően.

 • 53 szülészetet fejleszt a kormány

  53 szülészetet fejleszt a kormány

  Ötvenhárom közfinanszírozott egészségügyi intézmény szülészetét fejlesztik 3,3 milliárd forintból – jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

 • Milliárdos üzletté vált a migráció

  Milliárdos üzletté vált a migráció

  A Magyarország irányába tartó illegális migráció az elmúlt hónapokban jelentősen megnőtt. A migránsok nagy része pedig embercsempész-hálózatok közreműködésével jut hazánk területére.