2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Egyéb Dunaújváros

Földi László: Ez nem migránshelyzet, ez invázió

A titkosszolgálatok feladata felkészíteni a politikát egy jövőbeli döntésre – mondta Földi László, aki többek közt arról is beszélt, hogyan választotta hivatásul mindazt, amivel végül is örökre eljegyezte magát. Rácalmási könyvbemutatója alkalmából személyesen válaszolt a migrációval kapcsolatban felmerült kérdésekre is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel akár hajnalig is tarthatott volna a beszélgetés a Migráció, gondolatok Európa védelméről címmel megjelent naplószerű hírelemzésekről.


Többek a hajnalig folytatható beszélgetésből a dedikálás alatt sem léptek ki Fotó: Lokál

Földi László dedikál Fotó: Lokál

 

–  El kell dönteni, mit akarunk. Európa biztonsága érdekében az lenne a legfontosabb, ha végre stratégiai választ adnánk a kialakult helyzetre. Európa háborúban áll, és meg kell védeni! Azaz lezárni a határokat, visszatelepíteni az itt rekedt illegális tömeget. A legfontosabb viszont, hogy be kell fejezni a konfliktusokat, többek között Szíriában. Ezzel megszűnik az invázió ideológiai háttere. Hosszú folyamat előtt állunk, de Európa védelme, identitásának megőrzése csak konzekvens lépésekkel biztosítható – hangsúlyozta a titkosszolgálati szakértő.

Mind az előadó, mind pedig a téma annyira érdekfeszítő volt, hogy képtelenség volt ülve elmondani Fotó: Lokál

Minden jelenlévő érdeklődve hallgatta az izgalmas előadást Fotó: Lokál

A BM egykori hírszerzője, ezredese titkosszolgálati szakértőként ismét érvelve bizonyította, hogy hazánk igenis jól kezelte a migránshelyzetet, és minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy megvédje a magyar állampolgárokat.

Kapcsolódó Cikkek