EUR: 332,77 Ft
CHF: 303,21 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Belföld

Fordulat! Vallomást tett a Teréz körúti robbantó

Megtörte a csendet a tavaly szeptemberi robbantással gyanúsított férfi.

A Teréz körúti robbantással gyanúsított fiatalember vallomást tett a rendőrségen – írja a Ripost.hu.


A lapnak az ügyvéd mondta el, hogy védence vallomást tett, de arról, hogy P. László beismerte-e a robbantást, vagy sem nem nyilatkozott az ügyvéd.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére azt írta, hogy szerdán és csütörtökön a gyanúsított folytatólagos kihallgatására került sor, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg – a nyomozás érdekeire figyelemmel – nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené.


P. László előzetes letartóztatását a decemberben a bíróság február 21-ig meghosszabbította.

Mint arról beszámoltunk 2016. szeptember 24-én éjjel robbantottak a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél, ahol két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el.

Ez történt korábban:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Argentínában is imádják a gulyást

    Argentínában is imádják a gulyást

    Maximiliano Gabriel Gregorio Cernadas, Argentína magyarországi nagykövete elkötelezett híve a két ország közötti kulturális kapcsolatoknak. Nemrégiben José Cura, a világhírű tenor jött hazánkba fellépni.

  • Titkokban találkozott Soros és Timmermans

    Titkokban találkozott Soros és Timmermans

    Titkos találkozó keretein belül tárgyalt egymással Soros György és Frans Timmermans hétfőn Brüsszelben. A spekuláns és az Európai Bizottság jelenlegi alelnökének megbeszéléséről csupán az EB honlapján volt volt tájékoztatás, arról, hogy pontosan miről is volt szó a találkozón, nem adtak információt.