2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Fordulat! Vallomást tett a Teréz körúti robbantó

Megtörte a csendet a tavaly szeptemberi robbantással gyanúsított férfi.

A Teréz körúti robbantással gyanúsított fiatalember vallomást tett a rendőrségen – írja a Ripost.hu.


A lapnak az ügyvéd mondta el, hogy védence vallomást tett, de arról, hogy P. László beismerte-e a robbantást, vagy sem nem nyilatkozott az ügyvéd.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére azt írta, hogy szerdán és csütörtökön a gyanúsított folytatólagos kihallgatására került sor, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg – a nyomozás érdekeire figyelemmel – nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené.


P. László előzetes letartóztatását a decemberben a bíróság február 21-ig meghosszabbította.

Mint arról beszámoltunk 2016. szeptember 24-én éjjel robbantottak a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél, ahol két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el.

Ez történt korábban:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.