2019. december 10., kedd
Judit

Belföld I.kerület II.kerület

Franciák, Budára fel!

Franciaországból érkezett fémipari szakmunkástanuló-csoportot látott vendégül a Piarista Szakiskola, amelynek tanulói a budavári Mátyás-templom felújításában is részt vettek. A házigazdák természetesen Budát és a Várat is megmutatták, majd a fiatalok megnézték a Mi, magyarok kiállítást a Magyarság Házában, ahová korcsolya nélkül is csak csúszva jutottak át a Szentháromság téren. 12. oldal

A francia szakmunkás diákok is kíváncsiak voltak a Magyarság Háza Mi, magyarok kiállítására (Fotó: Máté Krisztián)

Alkalmi jégpályán csúszhattunk a Szentháromság téren (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

  Drogozással és prostizással vádolnak ellenzékieket

  Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri az Angyal ügyvédje nevezetű blog, amely azzal állt elő, hogy január elsején két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól rántja le a leplet, ha addig nem vonulnak vissza a közélettől.

 • EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

  EMMI: Kiszámítható lesz a színházak fenntartása

  Átlátható működési modellt,  kristálytiszta,  kiszámítható helyzetet és felelősségi viszonyokat  teremt a kulturális törvény a színházak fenntartásában – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 • A késelő diák listázta, akiket utált

  A késelő diák listázta, akiket utált

  Időzített bomba volt H. András Csaba a tanárát többször hátbaszúró diák. Mint utólag kiderült, még egy listája is volt, amire azokat rakta fel, akiket utált, akikkel gondja volt.